Hef- Reach truck

Navigatie:

HEF- & REACHTRUCK 

Als werkgever weet je dat je niet zomaar iedereen kunt laten werken als heftruck- of reachtruckchauffeur. Medewerkers moeten aan steeds meer kwaliteit- en veiligheidseisen voldoen. Als werkgever wordt je daarop aangesproken en bent verantwoordelijk voor een goede opleiding. Het is namelijk mogelijk dat de arbeidsinspectie en arbeidsfunctionarissen onderzoek doen op de werkvloer.

Maar hoe moet je deze zaken regelen? Ons opleidingscentrum biedt de oplossing met verschillende gecertificeerde opleidingen in diverse talen.

Mogelijkheden met betrekking tot de heftruck en/of Reachtruck opleidingen

Company en Incompany
De cursus kan in ons opleidingscentrum óf op eigen locatie gegeven worden.

Diverse talen mogelijk
De cursussen kunnen in de volgende talen gevolgd worden: Nederlands, Engels, Duits én Pools. (Hierbij maken wij gebruik van cursusmateriaal incl. eindtoets in de betreffende taal!)

Basisopleidingen én herhalingscursussen
Na het behalen van de basisopleiding behaalt je een diploma, welke aangeeft voor welke categorie je geslaagd bent. De geldigheid van dit diploma bedraagt 5 jaar, ná deze 5 jaar kun je deelnemen aan een herhaling/opfriscursus. 

Flexibiliteit
Met persoonlijke wensen kun je altijd bij ons terecht. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld de groepsgrootte, de locatie van de cursus, een spoedcursus, of het deelnemen aan een cursus buiten kantooruren.

Altijd flexibel, en GEEN wachttijden, ook voor 1 persoon niet!

Heb je na het lezen op de site nog vragen of wil je meer informatie?

Heb je na het lezen op de site nog vragen of wil je meer informatie?
Bel ons, of mail naar info@vangerwenopleidingen